Duba care il ducea la instanta pe preotul Aurel Radulescu, implicata intr-un accident

“Eminenta Sa”, (foto dreapta) care “s-a dedat” la falsificarea actelor unei case de 240.000 de euro, a ajuns la spital cu o contuzie la umar

aurel-radulescu218Duba care il transporta la Curtea de Apel Bucuresti pe preotul Aurel Radulescu, fost candidat la Presedintie in 2004, pentru discutarea recursului declarat de acesta in dosarul in care este cercetat in arest preventiv pentru instigare la inselaciune si uz de fals a fost implicata, ieri, intr-un accident, trei persoane fiind ranite. Astfel, cel caruia i se spunea “Excelanta Sa” sau “Eminenta” nu a mai ajuns in fata magistratilor pentru a-si sustine nevinovatia in legatura cu instrainarea unui imobil in valoare de 240.000 de euro, ci pe masa Spitalului Universitar de Urgenta, cu contuzie la umar.

Ionut Muresan

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au fost nevoiti sa amane, ieri, cu o saptamana recursul declarat de preotul Aurel Radulescu si de complicea sa Ilenuta Forcos impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti care a emis, joi, 24 septembrie, mandate de arestare preventiva pe numele acestora pentru inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si fals privind identitatea. Accidentul a avut loc ieri, in jurul orei 11, cand duba care ii transporta pe “Excelenta Sa” si pe complicea acestuia a intrat in coliziune cu alta masina. Potrivit oficialilor din politie, duba avea în functiune girofarul si mergea pe sens interzis, iar autoturismul Golf trebuia sa cedeze trecerea la instersectia unde s-a întâlnit cu duba. Coordonatorul SMURD Bogdan Oprita a declarat ca in urma accidentului au fost ranite trei presoane. Astfel, un politist si preotul au suferit contuzii la umar si au fost transportati la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, iar o alta persoana care a suferit lovituri usoare, a fost dusa la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni.

“Eminenta Sa” a falsificat actele unei case de 240.000 de euro

Magistratii Tribunalului Bucuresti au retinut, in motivarea deciziei prin care au admis propunerea de arestare preventiva formulata de procurori, ca “prin acitvitatea lor, inculpatii au produs un prejudiciu partii vatamate Elisabeta Vasilescu în valoare de 240.000 de euro”. “In cauza exista indicii temeinice (…) care sa justifice presupunerea rezonabila ca inculpatul Aurel Radulescu, in data de 23 octombrie 2007 i-a incredintat invinuitei Ilenuta Forcos un act de identitate precum si acte de proprietate false si totodata a instigat-o pe invinuita sa instraineze imobilul situat in Bucuresti, strada Sabinelor, proprietatea partii vatamate Elisabeta Vasilescu”, a retinut magistratul care a pronuntat decizia de arestare preventiva. “ (Inculpata – n.n), folosind actul de identitate si actele de proprietare false, a incheiat un contract de vanzare-cumparare a imobilului (…), valoarea prejudiciului produs fiind de 240.000 de euro”, a mai retinut judecatorul in incheierea din data de 24 septembrie.

Preotul a dovedit “o lipsa de repere morale”, spun judecatorii

Potrivit motivarii deciziei Tribunalului Bucuresti, preotul Aurel Radulescu si complicea sa, Ilenuta Forcos prezinta pericol concret pentru ordinea publica. Citeste mai departe in Gardianul
a-radulescu-si-base

About these ads

Un comentariu

Filed under Stiri

One response to “Duba care il ducea la instanta pe preotul Aurel Radulescu, implicata intr-un accident

  1. Titica

    Aurel Radulescu are si o fetita in Republica Moldova,deja are 11 ani.si el nici nu are acel simt de tata,ca sa o mai viziteze…dar…dupa toate cele citite,sigur,ca inca multi ani nu are sa o mai vada…..

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s