Ingerii din Semipalatinsk

De ceva vreme circula pe Internet un filmulet realizat cu telefonul mobil de catre un preot din Kazahstan in care apar doua fenomene luminoase despre care pravoslavnicul sustine ca sunt doi ingeri care ridica la cer sufletul unui copil decedat. Recent filmuletul a fost preluat de catre mai toate site-urile ziarelor din Romania si a fost prezentat sub titluri sforaitoare. Senzational! Incredibil! Doi ingeri filmati in timp ce se ridicau la cer! Conform povestii care insoteste imaginile, preotul din Semipalatinsk a filmat cu ajutorul telefonului mobil casa in care se tinea slujba de inmormantare a unui copil. Buer reda filmul de pe youtube.com si va explica faptul ca lucrurile nu stau, evident, chiar asa.

Ionut Muresan

Inainte sa va grabiti si sa trageti concluizia ca acesti doi “ingeri” va vor ridica si pe dumneavoastra la Ceruri, dupa ce veti fi decedat (de foame, cel mai probabil, in actualul context politico-economic), va atrag atentia asupra unui detaliu. Imaginile sunt filmate in orasul Semipalatinsk din Kazahstan. La 150 de km vest de acest oras rusii au amplasat, inca din 1947, un poligon de teste nucleare. Chiar daca a fost inchis, la modul oficial, in 1991, odata cu destramarea URSS, exista posibilitatea (mai rationala, cred eu, decat povestea cu ingerii) ca poligonul sa gazduiasca inca teste cu rachete balistice. Un alt detaliu pe care vi-l supun atentiei este faptul ca imaginile sunt filmate la apusul soarelui, astru care se pogoara spre vest – chestiune cu privire la care cred ca sunt de acord si pravoslavnicii. In imagini se poate observa clar apusul soarelui, cam in aceeasi directie in care se afla si poligonul de unde s-au ridicat “ingerii”. Cu alte cuvinte, daca se intampla sa vedeti asa ceva venind spre voi catati de va ascunde, ca nu-i de saga…Nu-i inger sau Duh Sfant, e racheta sol-sol… Putem vorbi despre o „minune dumnezeiasca” daca scapati!

http://en.wikipedia.org/wiki/Semipalatinsk_Test_Site

Reclame

10 gânduri despre &8222;Ingerii din Semipalatinsk&8221;

  1. Imi pare mai degraba un trucaj ieftin decat o minune. In plus forma exacta a celor 2 ‘ingeri” se remarca spre finalul filmuletului, asadar cel care a filmat treaba asta a asteptat formele alea luminoase sa se ‘ridice la cer’.

  2. In ziua inmormantari parintelui GALERIU, deasupra bisericii SF. Silvestru pe cer s-a aratat curcubeul. Cel mai probabil fostii activistii de partid au facut niste experimente la unitatea militara de la Baneasa pentru a-i induce pe pravoslavnicii credinciosi in eroare.

  3. Semnul ceresc pe care l-a semnalat ciudata aureola a Soarelui, tivita de un curcubeu circular, aparuta brusc deasupra crucii bisericii Sfantul Silvestru exact in momentul in care era dus la groapa, sicriul cu trupul neinsufletit al Parintelui este cum ar spune însusi Părintele nu intamplator ci proniator. » El a reprodus pe cer un tip de icoane, dintre cele mai prestigioase, ale naosului si pronaosului bisericii in stil bizantin, zugravite totdeauna numai pe tavanul cupolelor, numite „cerul bisericii”. », simbolizarea extraordinara a icoanei Pantocratorului din cupola [3] .

    Pe 13 august 2003 » Insusi Domnul a binecuvantat simbolic comuniunea puternica, al carei agent, prin mila Sa, a fost unul din sfintii Sai acoperiti pe care aceleiasi divine milostiviri i-a fost placut, sa-l deconspire multimilor ca sfant, pentru a-i bucura pe toti cei care nu au precupetit nici un efort pentru a fi de fata ore in sir. In plus, daca curcubeul meteorologic, „al lui Bush”, a aparut dupa o ploaie si intr-o zi exasperant de ploioasa, cel circular, de la înmormantarea Parintelui Galeriu, a aparut in contextul unui sir de zile in care nu a fost pic de ploaie! La fel de uluitoare si de expresiva duhovniceste a fost si „iconografia” slujbei si prohodirii Părintelui. In pofida tuturor asteptarilor, atmosfera oficiului religios a fost absolut sarbatoreasca, total neconforma unei plangeri, ci semanand mai curand unei fericite zile ale Sfintelor Pasti. » [4]

  4. E un pic neclara treaba!!!!La un moment dat pare sa fie doar un inger de lumina care intra prin acoperis dupa care iese la interval de cateva secunde!!!!Dar nu cum a intrat ci fragmentat in 2 corpuri luminoase!!!Adika ingerii sa fi fost mai intai imbratisati, doar unul singur???Ori cand a preluat sufletul copilului, acesta din urma a capatat forma divina?Interesant!

  5. Problema se pune ca multi fraieri chiar au pus botul la chestia cu ingeri. Filmarea respectiva nu este de o calitate asa de buna incat sa vedem daca este vorbade 2 ciupercute nucleare sau 2 rachete. Oricum mai mult decat probabil este vorba de niste explozibil care a facut BUM.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s