EXCLUSIV! Stenogramele discuţiilor lui Iisus Hristos. Nazarineanul despre crucificare: „Îndepărtează-n p… mea paharul ăsta de la mine”

Iisus Hristos (foto-portret robot), pe care ateii îl suspectează de participaţie improprie la genocid, crime împotriva umanităţii, uzurpare de calităţi oficiale şi constituire de grup infracţional organizat, acţiona la comanda unei persoane neidentificate, presupusă a fi liderul reţelei infracţionale. Buer.wordpress.com prezintă în exclusivitate stenograma unei discuţii interceptate de Mossad dintre acesta şi Iisus Hristos. O reproducem întocmai.

„(…)În data de 02.04.0033 HRISTOS IISUS, aflat la 00972004486652 (număr de Israel) din Ierusalim a contactat o persoană neidentificată (un DOMN), aflată la 0741231666, presupus lider al reţelei, şi au purtat următorul dialog:

IISUS: – Alo?

DOMN: Ce faci, golănaşule? Ma bucur sa te aud, jidan simpatic! Ia zii, băi băiatule, cu ce iţi pot fi de folos in omnipotenţa mea? Scuză-mi modestia.

IISUS: – Tati, cum să-ţi spun, îndepărtează-n p… mea paharul acesta de la mine. Că nu ştiu dacă (neinteligibil)

DOMN: – Ce vrei mă?!

IISUS: – Păi, să-ţi spun drept, mi-e cam frică. Jidanii ăştia, f…tu-i în cur să-i f…t or să mă dea pe mâinile romanilor că cică aş reprezenta pericol social concret pentru ordinea Imperiului. Şi ştii cum e acolo, te bat ăia, te f…t în cur…Nu ştiu dacă harul pe care spui că mi l-ai dat mă va ajuta în chestiunea asta…

DOMN: – Pe care ţi l-am dat, băi, băiatule, nu pe care spun că ţi l-am dat. Distinse Iisus Hristos, harul ţi l-am trimis, vei vedea în câteva zile. Face trei zile pe circuit, aşa a fost dintotdeauna.

IISUS: – Nu te enerva, că pot să mă enervez şi eu.

DOMN: – Băi, sunt de acord că ţi-e greu acolo, dar eu te întreţin, până una alta. Am 5000 de treburi pe cap, mă f…t la cap ăştia din toate părţile cu rugăciuni, cu…Şi tu mă sâcâi din cinci în cinci minute. Ce ai, te-ai tâmpit?!

IISUS: – Mă gândeam că ar putea fi şi altă cale pentru a demara afacerea asta…Ăăă…religia asta.

DOMN: – Ascultă-mă, Iisus. Eu conduc businessul acesta. Dacă am hotărât că facem asta, păi asta facem în p… mea! Dacă am hotărât că de mâine promovăm instituţia f…tului în lume, mâine şi tu şi apostolii tăi promovaţi instituţia f…tului în lume. Punct. Vreau o organizaţie mică, dar eficientă.

IISUS: – Am înţeles.

DOMN: – Te prind ăia, te bagă la răcoare, te bat în cuie, apoi după trei zile – că atâta face harul pe circuit – reînvii. Credinţa supremă cere un sacrificiu pe măsură. Cum o să-i convingi secolele următoare pe ăia de-or să plece în cruciade să-i f…tă pe mahomedani? Cât crezi că o să-ţi mai meargă cu căcaturi din astea de genul înmulţirea pâinilor, mersul pe apă sau transformarea apei în vin?! Ascultă-mă, bă, băiatule că eu am mai făcut businessuri de-astea.

IISUS: – Şi cu asta o să-i conving pe toţi? Cel puţin ştiu sigur că jidanii vor avea o mare satisfacţie. Mi-o coc de când le-am dat m…ie cu biciul atunci, în Templu.

DOMN: – Lasă asta în seama mea băi mesianic ghiduş ce eşti. Bă, eu te iubesc pe tine bă, derbedeu pletos! Pentru asta o să şi-o ia jidanii la m..ie doua milenii de-acum încolo. Inclusiv de la unu care va face săpun din ei. O să vezi că o să dezvolte un bussiness puternic sub un brand, asa, tot ca o cruce, da mai altfel putin. Dar până una-alta, tu trebuie să faci din cruce un brand.

IISUS: – Şi eu te iubesc băi, băşinos metafizic! Dar chestiunea asta cu crucea mi se pare (neinteligibil) Adică, vreau să spun, o altă metodă…că romanii au multe metode de a…stii tu. De a rezolva problemele.

DOMN: – Şi ce vrei, bă băiatule să-şi pună ăia pe scuturi când vor porni la luptă sau ce vrei să-şi agaţe ăia la gât pe post de medalion? Un ştreang?! O suliţă?! Vrei să te f…tă ăia evreieşte, cu pietre? Păi ce brand e ăsta, o piatră, eşti cu capu? Nu, băi, băiatule! O cruce trebuie să fie! E o chestiune pragmatică, înţelegi, o chestiune de marketing.

IISUS: – Da, e important capitalul de imagine.

DOMN: – E important bă, e chiar vital pentru businessul ăsta. Capitol la care stai prost în momentul de faţă. Am auzit că i-o tragi ăleia, cum o cheamă, Magdalena. Păi cum p… mea vrei să vorbească ăia despre tine în termeni de puritate trupească şi sufletească absolută dacă deja te-au văzut cum i-o dădeai la nămol?! Acum or să scrie despre asta, dar am eu grijă ca manuscrisele să nu fie găsite decât atunci când va fi prea târziu pentru cineva să ne f…tă afacerea.

IISUS: – Bine, băi tati, hai că am treabă acum, vine o patrulă de romani.

DOMN: – Bine mă, hai, ne auzim. Vezi ce zici la proces, ai înţeles? Să nu aud că vii să-mi spui că te-au achitat şi din astea.

IISUS: – Stai liniştit, îţi dau cuvântul meu.

DOMN: – Bine, pa!
IISUS: – Pa!” (…)

Reclame

21 de gânduri despre &8222;EXCLUSIV! Stenogramele discuţiilor lui Iisus Hristos. Nazarineanul despre crucificare: „Îndepărtează-n p… mea paharul ăsta de la mine”&8221;

  1. mergi in imparatia lui giza si sigur nu-i vei mai auzi pe atei si alti hulitori.

   p.s. sa ne scrii ca sa aflam si noi cum e acolo, poate daca primim o dovada concreta ceva devenim credinciosi.

  2. Plecand de la conceptele crestine, n-ar trebui sa-L lasi pe Dumnezeu sa faca asta, caci oricum vegheaza peste toti si toate, si are cunostinta de ceea ce este in inima si sufletul fiecarui om, fie el crestin, islamist sau ateu? Iar toate faptele si gandurile necurate ajung la cunostinta Celui drept, iar hotararea pedepsei Ii apartine.
   Ce drept ai tu sa te pui inaintea judecatii Lui?!

   1. Cuvintul dumnezeu nu-l stie decit romanii,intrebati pe bulgari,greci,sirbi,
    rusi si altii care sint ortodocsi , ce inseamna cuvintul dumnezeu?
    Nimeni nu stie!!!Fiecare popor ortodox are o denumire proprie ptr zeul iudeo-crestin biblic,care pina la urma este o naluca,o irealitate,o fantasma.Toate popoarele din tarile arabe au o singura denumire
    ptr zeul lor-ALLAH. Popoarele din tarile budhiste stiu de un singur nume ptr invatatorul lor-Budha.Budhismul,nu e religie,este o morala,Budha n-a fost zeu.Cuvintul dumnezeu n-a fost scris niciodata in biblia originala.
    Serban Cantacuzino,in 1688,a tradus biblia si a inlocuit cu acest cuvint
    Dumnezeu,substituit din religia dacilor nostri, pe toti
    zei biblici abominabili si criminali”elohim(zei),savaot,adonai,iehova,
    iahve,eli,la cae se milogea isus cind era calar pe cruce.Asa ca,cititi intii
    religia dacilor sa vedeti ca de fapt Dumnezeul strabunilor nostri geto-daci era cunoscut din 683 ien.

 1. Foarte haios am ris cu lacrimi.

  P.S.
  Aici cred ca e vorba de 2 milenii nu secole

  „Pentru asta o să şi-o ia jidanii la m..ie două secole de-acum încolo. Inclusiv de la unu care va face săpun din ei..”

 2. Nu pot decat sa ma intristez pentru tine, cel ce ai scris. Oare cand ai scris acestea nimic din fiinta ta nu s-a rusinat, nu s-a stingherit de aceste cuvinte? Cand tu iti bati joc de Hristos si de Maica Sa, iti bati joc de toti cei ce cred in Ei. E ca si cum cineva si-ar bate joc de parintii tai, iubita ta, prietenii tai. Doar stii si tu ca atunci cand iubesti (tanar fiind ma gandesc ca iubesti) iti bate inima pentru persoana iubita. Si crestinilor le bate inima pentru Hristos. Eu te-as ruga sa te gandesti de multe ori inainte de a mai scrie cuvinte urate despre Hristos. Stii de ce? Pentru ca asa cum Il stim noi crestinii, si tu sigur ai auzit de la noi, Hristos e bland si rabdator pentru ca are incredere in om, are incredere in puterea omului de a se schimba. Si daca va veni o zi in care Il vei cunoaste si-L vei iubi pe Hristos (nu spune NU, ca nu ai fi primul) oare nu te-ai rusina de cuvintele pe care le spui acum? Fii om cumsecade! Hai, ca se poate!

 3. Buer, ti-ai dat seama ca tocmai ai marturisit ca Hristos e viu? Ai spus „Iisus are,” timpul verbal folosit de tine arata ca tu, Buer, macar pentru o clipa ai marturisit ca Hristos e viu in prezent. Daca vreodata vei dori sa-L si cunosti pe Hristos, vei fi vedea ca simtul umorului paleste inaintea blandetii Lui. Vei ramane surprins de cat de simplu este Cel pe care il iei in ras bazandu-te pe simtul umorului. Iti pretuieste prea mult libertatea ca sa te opreasca din glumitele tale si te iubeste prea mult ca sa rada cu tine atunci cand vede ca iti lovesti singur sufletul. El doar asteapta sa te opresti din ras …

 4. …aveau Depeche Mode o strofa interesanta la un moment dat:
  „I don’t want to start any blasphemous rumours / But I think that God’s got a sick sense of humor / And when I die I expect to find Him laughing” :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s